Author Topic: Forhåndsvisning av Jakten på hukommelsen  (Read 1649 times)

Offline Gawain

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 639
Forhåndsvisning av Jakten på hukommelsen
« on: February 15, 2009, 18:13:25 »
Forestill deg at du våkner opp, all hukommelse fra fødsel til gårsdagen er plutselig slettet. Forestill deg å leve uten historie, erfaringer eller en eneste relasjon til andre mennesker. Forestill deg at du skal møte verden for aller første gang - og at dette skjer mens du er helt alene på et tog i Kina.

"Jakten på hukommelsen" er fortellingen og dokumentaren om Øyvind Aamot (35), som fri og frank 27-åring, som en av 15 i verden fikk amnesia retrograd, en helt spesiell form for hukommelsesetap.

I seks måneder hadde Øyvind vært på jordomseiling med sin gode kamerat og regissør Thomas Lien. Da de ankom Kina bestemte Øyvind seg for å hoppe av og reise opp i fjellene, han skulle finne de såkalte Heste-nomadene. Øyvind var på dette tidspunktet journalist, og hadde studert kinesisk og sosialantropologi. Han sendte en e-post til sine venner i Norge og fortalte han var på vei opp i fjellene.

Fire uker senere opplever han sitt første minne. Han omringes av fjes som titter ned på ham, de snakker alle kinesisk og han svarer dem på deres eget språk. Det viser seg at Øyvind er på et tog, men han vet ikke hva et tog er. Han vet heller ikke hvor han er på vei eller hvem han er. Vi følger Øyvind på hans reise tilbake i tid. På jakt etter svar og oppklaring av noen av mysteriene håper han å finne nomadene han oppsøkte og kanskje andre han traff på sin vei.

Vil han angre på denne jakten på hukommelsen? Eller skal det bli hans velsignelse? Bli med på hans store jakt, en reise verken Øyvind eller vi noensinne vil glemme - med mindre vi får amnesia.


Trailer: http://www.filmweb.no/trailere/article201698.ece

Forestillingen er mandag 16. februar klokke 18:00 på Prinsen.
Først til mølla! Har to billetter igjen.
« Last Edit: February 15, 2009, 20:07:44 by Gawain »