Author Topic: Filmer sett i oktober 2011  (Read 3244 times)

Offline XtaZy

  • BOARD
  • Newbie
  • *
  • Posts: 30
Filmer sett i oktober 2011
« on: October 05, 2011, 15:39:42 »
Chronicles of Riddick (2004)
Trodde ikke jeg hadde sett den. Viste seg etter hvert at det hadde jeg. Men det var fortsatt så vagt at jeg valgte å ikke slå av (Den gikk på NRK3).
Helt grei film som utspiller seg i et univers jeg kunne lett sett for meg at man kunne bygd mere rundt. En serie eller noe slikt. Hvor kommer nekromongerne fra, hva er _egentlig_ spesielt med Furierne etc. Ingen kulturell opplevelse, men helt grei underholdning en Mandag/Tirsdags kveld (hugsar inkje).

Offline Gawain

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 639
Re: Filmer sett i oktober 2011
« Reply #1 on: October 08, 2011, 16:05:34 »
Night at the Museum
Sett endel ganger, får meg fortsatt til å le. Simpel underholdning :)

Cowboys & Aliens (2011)
Ikke akkurat verdens beste film, men en morsom sjangerblanding og filmen fungerer stort sett (men enkelte ting er håpløst dårlig gjort). Totalt sett er den nok bare en OK film, men med tanke på at spilletiden var rundt to timer, som jeg ikke merka før jeg kom ut av kinosalen, var jeg tydeligvis underholdt hele veien :)

Children of Men (2006)
Like awesome som når jeg så den på kino. Spesielt fascinert over de mange actionsekvensen som er ett eneste laaangt klipp. Utrolig bra gjennomført.

Knowing

Stranger Than Fiction

The Rock

Waiting ...

Equilibrium

Shanghai Noon

Captain America: The First Avenger (2011)
Faktisk overraskende god, men litt slappe actionscener. Det blir kanskje en litt urettferdig sammenlignes med f.eks. Green Lantern og Thor som foregår utenfor vår planet. Men med det dem har å jobbe med syns jeg filmen står bra på egne ben.

Kung Fu Panda 2
Lo så tårene pressa på ved flere anledninger. Silly panda!

Drive
Regissert av samma karen som stod for Valhalla Rising. Og det merkes! Kjipe endimensjonale karakterer med kjedelige skuespillerprestasjoner bak. Totalt malplasserte voldsscener (vel å merke godt regisserte). Dødskjipt soundtrack. Et plot som blir gjort til skamme av en gjennomsnittlig pornofilm. Og en total mangel på dialog som mest ga meg lyst til å dundre huet inn i stolryggen foran meg. ZZzzzzz!

The Big Lebowski

Pulp Fiction

The Warrior's Way (2010)
Denne kunne vel like gjerne hett Cowboys & Assassins, eller noe i den duren. På mange måter en typisk western, men med samuraier i tillegg. En meget god blanding, som gjør en relativt god film. Veldig stilistisk og pent gjennomført. Kosa meg hele veien :) Første jeg gjorde når den var ferdig var å sjekke iMDB etter andre filmer fra samme regissør, men det viser seg at han som stod for denne filmen (og også skrev den) faktisk ikke har lagd noe annet. Impressive, and sad! Med tanke på at dette var "første forsøk", ser jeg gjerne mer fra han.
« Last Edit: November 01, 2011, 00:42:31 by Gawain »